Doe mee met de ‘Samen Lunch Challenge’

“TRAKTEER THUISWERKERS OP EEN HORECA LUNCH,Ondersteun jouw team, jezelf en de horecamarkt!”

TIPPR verbindt horecaleveranciers met Horeca ondernemers. Dit doen we met behulp van Social & Digital Selling tools zoals de TIPPR app. Doordat de horeca gesloten is voor gasten en leveranciers veel thuiswerken willen we in deze tijd toch  iedereen blijven verbinden. 

De uitdagingen waar we voor staan! 

Zowel voor horecaondernemers als toeleveranciers is dit een erg lastige tijd. Meer dan 52.000 horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en passen hun verdienmodel aan naar afhalen of bezorgen. Dagelijks werken meer dan 3,5 miljoen medewerkers van huis en missen hun contact met hun werkgever. Daarom moeten we met elkaar de handen in één slaan en samen werken. Iedereen kan een boost gebruiken.

We dagen jullie uit! 

Zowel de Horecaondernemers als de leveranciers kunnen een boost gebruiken omdat voor beide groepen er omzet is weggevallen. Nu is het moment voor Horecaleveranciers om als één man met woord en daad achter de horeca te staan. Als de Horecaleveranciers het initiatief nemen om deze challange te accepteren, dan zal de rest van Nederland volgen:

Hoe werkt het:

 1. Sluit je aan en registreer je via www.tippr.nl/samenlunchchallenge
 2. Je bestelt voor jouw team, collega’s, vrienden of familie een lunch bij de horeca en laat deze bij hun thuisbezorgen door de horeca.
 3. Je plaatst deze teamactie op Facebook, Instagram & LinkedIn
 4. en tag degene erin die je wil steunen.
 5. Je daagt 3 medewerkers van bedrijven uit dit ook te doen.
 6. Gebruik #SAMENLUNCHCHALLENGE, #VOORENDOORHORECA & #SAMENSTERK om te laten zien dat we achter de horeca staan.
 7. Tag @TIPPR en we delen je initiatief op Social Media en onze website.

Bestel een tegoedbon: 

de horeca en je medewerkers zijn er ook bij gebaat als je een tegoedbon besteld. De volgende initiatieven zou je hiervoor kunnen gebruiken. Zo kan je medewerker voor thuis een maaltijd in de horeca bestellen:

Steun de zorg in betere tijden:

Naast dat je de horeca en je medewerkers steunt zou je er ook voor kunnen kiezen onze zorgmedewerkers te steunen. Bestel een maaltijd voor iemand in de zorg of schenk ze een tegoedbon welke ze kunnen gebruiken in een iets rustigere tijd. Zo denk je mee met de zorg en help je de horeca.

Waarom meedoen? 

Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen geconfronteerd wordt met teruglopende inkomsten. In deze tijd zien we dat de horeca initiatieven neem om een verschil te maken. Zorg dat jij hier ook onderdeel van wordt, zorg goed voor je medewerkers omdat ons grootste probleem afgelopen maand een te kort aan medewerkers was!

 • Geef een signaal naar de buitenwereld dat je de horeca een warm hart toedraagt
 • Zet de horeca (je eigen klanten) in een scoringspositie
 • Toon goed werkgeverschap
 • Benut kansen om samen te werken met horecaondernemers dmv product samples
 • Je team bedanken voor hun inzet in deze lastige tijd

“Je helpt niet alleen je team maar de hele horeca. Samen staan we Sterk!”

Wil je ook meedoen? 

Vul onderstaande formulier in en vergeet ons niet te taggen zodat we de foto’s kunnen verzamelen. Wij zorgen ervoor dat je logo wordt opgenomen.


Laatste artikelen

TIPPR Share Your Passion

TIPPR - voor en door horeca. In Nederland zijn dagelijks Horeca professionals bezig met het inspireren van hun gasten. TIPPR is ontwikkeld...

Horeca unites us in our differences (20- sec)

De horeca is uniek en elk bedrijf heeft zijn eigen charme. TIPPR verbindt de horeca professionals met als missie om nieuwste trends,...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.