Stage lopen?

Stages HBO/WO Marketing / Commerciële Economie of Bedrijfskunde

Ben je geïnteresseerd in eten, drinken en social media én ben je op zoek naar een uitdagende HBO/WO stage? Bij TIPPR bieden wij jou de kans om stage te lopen bij een Food Tech Startup waarbij we jou alles leren over content marketing, digital selling en marketing automation! 

Ben jij leergierig, creatief en zelfstandig? Daarnaast geïnteresseerd in eten, drinken en social media (o.a. Instagram) én ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zijn wij opzoek naar twee enthousiaste stagiaires die affiniteit hebben met sales, marketing, interesse in SEO, SEA of marketing automation. Je zal TIPPR gaan ondersteunen op het gebied van digital selling, online communicatie en content creation. De volgende functies staan open:

  • Digital Selling (sales)

In deze functie leer je hoe de customer journey werkt en ga je aan de slag met het creëren van awereness, engagement om uiteindelijk de deal te sluiten, de order te converteren. Je komt in contact met verschillende leveranciers uit de horeca waar je leert hoe het is om een afspraak voor te bereiden en te voeren.

  • Digitale Content Creation (marketing)

In deze functie leer je wat de rol van content is en de impact van marketing automation. Daarnaast heb je contact met bestaande klanten om ze ambassadeurs te maken en ze actief via social media onder de aandacht te brengen. Je leert wat de rol van content (tekst en visueel) is in de customer journey en hoe je deze moet inzetten.

Wat heb je nodig?

  • Je bent een 3e of 4e jaars HBO- of WO-student, richting Marketing, Media, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie of Hospitality Management
  • Uiteraard heb je affiniteit met social media, sales en marketing
  • Verder ben je een echte aanpakker: proactief, leergierig, enthousiast en zelfstandig!
  • En, niet onbelangrijk… Je krijg een fijne standaard of variable stagevergoeding die kan oplopen tot € 750 per maand

Wat heeft Tippr je te bieden?

Een uitdagende en veelzijdige stage waarin je heel veel kan leren en te maken krijgt met alle aspecten van sales, digital content creation en de nieuwste technieken. Wij creëren de tijd om je te begeleiden en mee te nemen in de werkende wereld. Daarnaast bouw je aan een gigantisch netwerk.

Als stagiair(e) maak je volledig deel uit van een enthousiast en gedreven team waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw expertise en input zeer gewaardeerd wordt. Je gaat werken in het centrum van Amsterdam en bent verzekerd van mooie borrels o.a. bij het exclusieve Soho House.

Laatste artikelen

TIPPR Share Your Passion

TIPPR - voor en door horeca. In Nederland zijn dagelijks Horeca professionals bezig met het inspireren van hun gasten. TIPPR is ontwikkeld...

Horeca unites us in our differences (20- sec)

De horeca is uniek en elk bedrijf heeft zijn eigen charme. TIPPR verbindt de horeca professionals met als missie om nieuwste trends,...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.